Behandelingen

Binnen onze kliniek bieden wij laserbehandelingen aan voor o.a. beenvaatjes (de zogenaamde blauw-rode besenreiser vaatjes), couperose (gesprongen haarvaatjes), huidverbetering, (acne)littekens, overbeharing en pigmentvlekken. U kunt ook bij ons terecht voor camouflagetherapie, acnetherapie en peelings.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een behandeling maken wij allereerst een afspraak met u voor een intakegesprek.

Tijdens een intakegesprek worden uw wensen besproken, er worden zaken besproken als medicijngebruik, allergieën, ziektes en andere relevante zaken. Tevens wordt u uitgebreid geïnformeerd over de eventuele behandeling.

Zowel het intakegesprek als de behandelingen worden uitgevoerd door een erkende huidtherapeute. Zij is aangesloten bij de NVH en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister.

Verschillende behandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, de indicatie en de behandeling. Raadpleeg altijd eerst uw zorgverzekeraar.

Het betreffen behandelingen die niet via de 'reguliere weg' binnen het ziekenhuis gedeclareerd kunnen worden. Er kan derhalve ook géén DOT (of DBC)-code voor opgegeven worden aan de zorgverzekeraar.

U heeft géén verwijzing van een huisarts of specialist nodig om een afspraak bij ons te kunnen maken.

Bel gerust voor een vraag of een afspraak!


013-221 5211
Contact
Intakegesprek plannen?