Over ons

Bereikbaarheid

Het LaserCentrum Dermatologie is gehuisvest binnen ETZ Waalwijk het voormalige TweeSteden ziekenhuis in Waalwijk. Door route 46 te volgen komt u bij de wachtkamer (kamer 1.10) van het LaserCentrum Dermatologie.

Het LaserCentrum Dermatologie is goed en makkelijk bereikbaar. U kunt gratis parkeren op het terrein van het ETZ Waalwijk.

U komt met de auto

Vanuit Tilburg:

U gaat over de N261. U neemt de afslag Waalwijk rechtsaf de Professor Kamerlingh Onnesweg in. U gaat rechtdoor en slaat na 500 m linksaf de Bachlaan in richting centrum. Na 700 m linksaf de Florid V-laan in (ETZ/TweeSteden ziekenhuis staat aangegeven). Na 300 m rechts de Burgemeester Verwielstraat in. Na 300 m linksaf de Kasteellaan in en u vindt het ETZ Waalwijk (TweeSteden ziekenhuis) aan uw linker hand.

 

Vanuit Den Bosch:

U komt vanaf de A59 en neemt de afslag Tilburg (N261). Bij het eerste grote kruispunt slaat u linksaf de Taxandriaweg West in (richting Waalwijk centrum, industrieterrein 3000-4000). U neemt de tweede afslag rechts de Kruisstraat in en gaat verder rechtdoor de Besoyensestraat in. U gaat na 200 m linksaf de Tolstraat in en rijdt rechtdoor vanzelf de Kasteellaan op. Rechts vindt u het ETZ Waalwijk (TweeSteden ziekenhuis).

 

Vanuit Gorinchem:

U komt vanaf de A59 en neemt de afslag Tilburg (N261). Op het eind van de afslag gaat u rechtdoor de Taxandriaweg West in (richting Waalwijk centrum, industrieterrein 3000-4000). U neemt de tweede afslag rechts de Kruisstraat in en gaat verder rechtdoor de Besoyensestraat in. U gaat na 200 m linksaf de Tolstraat in en rijdt rechtdoor vanzelf de Kasteellaan op. Rechts vindt u het ETZ Waalwijk (TweeSteden ziekenhuis).

 

U komt met het openbaar vervoer

Raadpleeg www.9292.nl