Over ons

Ons medisch team

Huidtherapeute Fleur van Kollenburg

Vanaf 2005 ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam en heeft de focus altijd gelegen op huidverbeterende behandelingen. In 2010 heb ik de opleiding tot huidtherapeut afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Bij de start van deze opleiding was mijn interesse al gewekt voor licht- en lasertherapie. Dit heeft er toe geleid dat ik zowel de stageperiodes als de eindscriptie heb gewijd aan licht- en lasertherapie. Ik werk met erg veel plezier in het LaserCentrum. Het is mooi om te zien dat je middels licht- en lasertherapie een huidbeeld rustiger kunt maken en de conditie van de huid weer kan laten opbloeien.  

Dermatoloog Otto Dankerlui

Dermatoloog Otto Dankerlui heeft zijn opleiding aan de Rijksuniversiteit van Utrecht gevolgd. Hij werkte als arts-assistent interne geneeskunde in het St. Franciscus ziekenhuis te Rotterdam. Zijn Dermatologie opleiding volgde hij in het Universitair Medisch Centrum en het Wilhelmina kinderziekenhuis te Utrecht. Sinds 2001 is hij dermatoloog in het TweeSteden ziekenhuis.  

Dermatoloog Maarten Bastiaens

Maarten Bastiaens studeerde in 1986 cum laude af aan de faculteit der Geneeskunde van de Rijksuniversiteit Maastricht. Na zijn studie werkte hij als assistent interne geneeskunde en vervolgens als assistent dermatologie in het De Wever ziekenhuis (nu Atrium Medisch Centrum Parkstad) in Heerlen. Hij volgde zijn opleiding dermatologie in het ziekenhuis van de Vrije Universiteit (nu VU Medisch Centrum) in Amsterdam. Daarna was hij gedurende 6 jaar staflid van de vakgroep dermatologie van het Leids Universitair Medisch Centrum, de laatste 2 jaar combinerend met werk als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Sinds 2001 is hij dermatoloog in het TweeSteden ziekenhuis. In 2002 verwierf hij de graad van Doctor aan de Universiteit Leiden met het proefschrift “Risk factors for non-melanoma skin cancer”. Hij was tot voor kort nog lid van de Domeingroep Oncologie van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie en hij was voorzitter van de werkgroep Huidtumoren van het Integraal Kankercentrum Zuid (IKZ). Zijn aandachtsgebieden zijn: dermato-oncologie (huidkanker), moedervlekken en nagelziekten.